Haarverlies? HollandHair is een erkend pruiken- en haarwerkspecialist voor exclusieve haarwerken, pruiken en haaraanvullingen

Geachte klant, 

 

Langs deze weg informeren wij u over maatregelen die wij moeten nemen in het kader van de verspreiding van het Coronavirus.

Voor ons betekent dit dat wij op dit moment onder aangepaste omstandigheden en aangepaste werktijden en werkzaamheden op afstand uitvoeren, om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden.

Zo werken wij op de volgende wijze en leest u het rustig door:

  • Van te voren wordt gevraagd of u verkouden, hoest of koorts heeft, als u één van deze verschijnselen heeft kunt u niet komen
  • onze receptie/ontvangstruimte is  ruim 40 m2, wij vragen u dan ook om 2 1/5 afstand te houden
  • wij zijn open om uw haarwerk af te geven en op te halen.
  • producten kunt u telefonisch of per mail bestellen
  • Iedereen die binnen komt in onze salon verzoeken wij uw handen te wassen en u krijgt plastic handschoentjes aan
  • Er mag 1 klant in de salon aanwezig zijn
  • Bij de balie staan plexiglas schermen 
  • Wij geven op afstand, schriftelijk, via video's en foto's praktische adviezen, wij bieden hulp om u zo goed mogelijk om eventuele problemen te verhelpen
  • Wij gaan er alles aan doen om u te helpen om deze moeilijke tijd door te komen, en tegelijkertijd niet de gezondheid in gevaar brengen van u, ons en de samenleving
Dank u wel voor het begrip en met vriendelijke groet,
 
Team HollandHair
 
Heeft u vragen, wij zijn 24-uur bereikbaar per mail, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Info@hollandhair.nl 
 
Aan alle klanten van HollandHair!

To al the customers of HollandHair!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MacHair ® is het onzichtbare haarsysteem waarbij je je handen door je haar kunt strijken en het precies zo voelt als het eigen haar. Het is een flinterdun haarsysteem die als een soort tweede huid over het hoofd wordt geplaatst. Breng 2 uurtjes door in onze rustgevende salon, neem ondertussen een kopje koffie of thee en kijk daarna jezelf aan in de spiegel mét een natuurlijke haardos.

 

MacHair is een haaraanvulling die het tekort aan haar compenseert, dit systeem lijkt het meeste op je eigen haar. MacHair betreft géén medische ingreep, het is de modernste manier om voor een acceptabel maandbedrag er weer uit te zien zoals voorheen. Voor meer informatie over de MacHair ga naar de pagina "veelgestelde vragen".


 

 

 


Heb je last van haarverlies door chemotherapie, bestralingen, alopecia, trichotillomanie, verbranding of andere oorzaken? Dan is dit exclusieve haarwerksysteem misschien een oplossing voor jou:

 

Haarwerk ClubW MediLady® exclusive is het haarwerk van dit moment. Het is ultra-licht en het voelt en ziet eruit als je natuurlijk echte haar. Een revolution in de haarwerk industrie, volledig handgemaakt, exclusief, dus net even wat anders.

 

Pruiken- en haarwerkspecialist HollandHair Amsterdam

Pieter Braaijweg 83

1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht

020-6881417

info@hollandhair.nl 

 

 

 

      

 

 

Inloggen | Bezoekers vandaag: 9 | Totaal bezoekers: 82032