Pruiken & Haarwerken voor vrouwen met haarverlies door o.a. chemo of alopecia

HollandHair is een erkende ANKO haarwerkspecialist en een gecertiviceerde leverancier voor haarwerken. We worden erkend door Nederlandse zorgverzekeraars. Wij zijn ook als professioneel haarwerker aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. (SGC)

HollandHair geschillencommissie

Haarwerken voor vrouwen met (tijdelijk) haarverlies door chemo of alopecia 

HollandHair haarstukken

HollandHair haarstukken

HollandHair salon

HollandHair salon

 

Wij werken met een professioneel team van betrokken haarstylisten, waarin jarenlange ervaring voor u als klant centraalstaat. Al onze behandelingen vinden plaats binnen de privacy van onze salon. U bent van altijd van harte welkom! Een intake gesprek is altijd vrijblijvend. Alle voor- en nadelen worden in dit gesprek besproken en wij zoeken voor u de beste oplossing wat bij u past. Onze haarwerkspecialisten zijn ambulant en komen indien nodig gratis en vrijblijvend bij u thuis of in het ziekenhuis. De levertijd van confectiehaarwerken is 2 werkdagen. Haarwerken op maat hebben een levertijd van 12 weken.

 

HollandHair geeft 6 maanden garantie op de door haar geleverde haarwerken, de garantie gaat in op de datum van afname/factuur. Ook is er de mogelijkheid een haarwerk te reserveren voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken of in overleg nog voor een langere periode.

 

Klachten en suggesties worden door ons uiterst serieus genomen. Ze stellen ons in staat om onze diensten nog beter toe te snijden op de bestaande behoeften. U kunt uw klacht indienen door het contactformulier in te vullen.

Inloggen | Bezoekers vandaag: 6 | Totaal bezoekers: 72102