wie is HollandHair

Wie zijn wij?

Onze haarwerksalon HollandHair is gevestigd op de Pieter Braaijweg in Amsterdam-Duivendrecht vlakbij de Arena. Sinds 1977 hebben wij ruime ervaring met alle haarwerksystemen, je bent daarom bij ons aan het juiste adres.

 

HollandHair biedt de nieuwste haartechnieken die er momenteel beschikbaar zijn. Wij bezoeken namelijk regelmatig seminars in de USA en Europa, om zo volledig op de hoogte te blijven van de gehele haarwerkindustrie. Ook wordt er gewerkt met een professioneel team van betrokken haarstylisten, waarin jarenlange ervaring voor jou als klant centraal staat. Al onze behandelingen vinden plaats binnen de privacy van onze salon. In onze salon kunnen wij in alle rust je wensen bespreken, en zoeken wij uit of een haarwerk een goede oplossing is voor je. Vervolgens kijken we welk soort haarwerk voor je geschikt is en welke kleur bij je past.

 

Het belangrijkste voor ons is dat jij een mooie oplossing vindt die bij je eigen levensstijl en budget past, en natuurlijk ook een oplossing waar je je goed bij voelt.

 

 

 

HollandHair is een erkende ANKO haarwerkspecialist en een gecertiviceerde leverancier voor haarwerken. We worden erkend door Nederlandse zorgverzekeraars. Wij zijn ook als professioneel haarwerker aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. 

HollandHair geschillencommissie

 

 

Onze haarwerkspecialisten zijn ambulant en komen indien nodig gratis en vrijblijvend bij u thuis of in het ziekenhuis. De levertijd van confectiehaarwerken is 2 werkdagen. Haarwerken op maat hebben een levertijd van 12 weken.

 

HollandHair geeft 6 maanden garantie op de door haar geleverde haarwerken, de garantie gaat in op de datum van afname/factuur. Ook is er de mogelijkheid een haarwerk te reserveren voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken of in overleg nog voor een langere periode.

 

Klachten en suggesties worden door ons uiterst serieus genomen. Ze stellen ons in staat om onze diensten nog beter toe te snijden op de bestaande behoeften. U kunt uw klacht indienen door het contactformulier in te vullen.

HollandHair salon

HollandHair salon

Inloggen | Bezoekers vandaag: 4 | Totaal bezoekers: 95079