wie is HollandHair

Wie zijn wij?

Onze haarwerksalon HollandHair is gevestigd op de Pieter Braaijweg in Amsterdam-Duivendrecht vlakbij de Arena. Sinds 1977 hebben wij ruime ervaring met alle haarwerksystemen, u bent daarom bij ons aan het juiste adres.

 

HollandHair biedt de nieuwste haartechnieken die er momenteel beschikbaar zijn. Wij bezoeken namelijk regelmatig seminars in de USA en Europa, om zo volledig op de hoogte te blijven van de gehele haarwerkindustrie. Ook wordt er gewerkt met een professioneel team van betrokken haarstylisten, waarin jarenlange ervaring voor u als klant centraal staat. Al onze behandelingen vinden plaats binnen de privacy van onze salon. In onze salon kunnen wij in alle rust uw wensen bespreken, en zoeken wij uit of een haarwerk een goede oplossing is voor u. Vervolgens kijken we welk soort haarwerk voor u geschikt is en welke kleur bij u past.

 

Het belangrijkste voor ons is dat u een mooie oplossing vindt die bij uw levensstijl en budget past, en natuurlijk ook een oplossing waar u zich goed bij voelt.


HollandHair team

 

Inloggen | Bezoekers vandaag: 6 | Totaal bezoekers: 72102